Rüyada düşen bebeği kurtarmak

Rüyada düşen bebeği kurtarmak hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, ferahlık veren sözler duymaya, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, haneye nifak gireceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına inanılır.

Rüyada suya düşen bebeği kurtarmak bir şeyden sorumlu tutulduğuna, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, onlara karşı zafer kazanacağına delalettir.

Rüyada denize düşen bebeği kurtarmak kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına rivayet eder.

Rüyada düşen bebeği kurtarmak iyileşeceğine, kısmet alacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşen birini kurtarmak sağlığın bozulacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada denize düşeni kurtarmak özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına işaret eder.

Rüyada düşeni kurtarmak başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada göle düşen birini kurtarmak bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Ehl-i Tabir) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Ehl-i Tabir) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı
Scroll to Top
0
"Ehl-i Tabir" rüyanı yorumlamak için burada. Rüyanı buraya yaz...x