Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan düşen birini kurtarmak

Rüyada uçurumdan düşen birini kurtarmak

Rüyada uçurumdan düşen birini kurtarmak ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan düşen birini kurtarmak gördüyseniz:

  • İnsanlar siz detaylandırmadıkça ne demek veya ne yapmak istediğinizi kendiliğinden anlamayabilirler.

Rüyada uçurumdan düşeni kurtarmak yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşen birini kurtarmak uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini uçurumdan düşerken kurtarmak hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına alamet eder.

Rüyada arabayı uçurumdan kurtarmak kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, geçiminin zorlaşacağına, umutların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını uçurumdan kurtarmak kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan insan kurtarmak arzuların gerçekleşeceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan birini kurtarmak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına delalettir.

Rüyada birini uçurumdan kurtarmak sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments