Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya düşen bebeği kurtarmak

Rüyada suya düşen bebeği kurtarmak

Rüyada suya düşen bebeği kurtarmak kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Rüyada suya düşen bebeği kurtarmak gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi işiniz hakkında endişelendirebilir Hemen paniğe kapılmayın.

Rüyada suya düşen bebeği kurtarmak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada denize düşen bebeği kurtarmak zor ve kötü günler geçireceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına alamet eder.

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak kırılan bir kalbin tamir edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada düşen bebeği kurtarmak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada suya düşmüş birini kurtarmak en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada suya düşen birini kurtarmak esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğini suya düşürmek kısmetinin artacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments