Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göle düşen birini kurtarmak

Rüyada göle düşen birini kurtarmak

Rüyada göle düşen birini kurtarmak çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada göle düşen birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Yeni öneriler sunulabilir veya farklı seçenekler üzerinde durulabilir.

Rüyada göle düşen birini kurtarmak saadetinin yükseleceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine tabir olunur.

Rüyada gölde boğulanı kurtarmak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada gölden birini kurtarmak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, biraz olsun hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada göle düşen birini görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin göle düştüğünü görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göle düşüp boğulmak iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göle düşeceğini görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada çukura düşen birini kurtarmak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments