Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, kötü günler görüleceğine, suç işleyeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınızı gözden geçirmeli, ulaşabilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkondan düşen birini kurtarmak büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kendisine olan güvenin artacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine inanılır.

Rüyada balkondan düşen bebek görmek şeytanın aklına uyacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, kazancın her daim artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin balkondan düştüğünü görmek bereketli işler yapılacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına inanılır.

Rüyada bebeği balkondan düşürmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir bebeğin balkondan düştüğünü görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada balkondan bebek düştüğünü görmek uykusuz geceler yaşayacağına, zahmet veren işlerin artacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments