Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşeni kurtarmak

Rüyada düşeni kurtarmak

Rüyada düşeni kurtarmak beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşeni kurtarmak gördüyseniz:

  • Tüm paranızı harcamanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına rivayet eder.

Rüyada camdan düşen birini kurtarmak keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına işarettir.

Rüyada düşen çocuğu kurtarmak onlara çok bağlı olacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada dereye düşen birini kurtarmak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencereden düşen birini kurtarmak iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, en pahalı evlerde oturacağına inanılır.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine yorulmaktadır.

Rüyada dereye düşen çocuğu kurtarmak bol kazançlı günler geçireceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, kolaylıklara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada denize düşen bebeği kurtarmak sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments