Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize düşen bebeği kurtarmak

Rüyada denize düşen bebeği kurtarmak

Rüyada denize düşen bebeği kurtarmak sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada denize düşen bebeği kurtarmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bazı teklifler hayatınızı bambaşka bir noktaya çevirebilir.

Rüyada denize düşen bebeği kurtarmak sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine delalettir.

Rüyada denize düşeni kurtarmak bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına, parasız kalacağına delalettir.

Rüyada düşen bebeği kurtarmak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada suya düşen bebeği kurtarmak elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, para kazanmaya başlayacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada denizde bebek kurtarmak rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada denizden bebek kurtarmak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, başarıların devamlı olacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments