Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize düşeni kurtarmak

Rüyada denize düşeni kurtarmak

Rüyada denize düşeni kurtarmak hem yıpranacağına, parasal krizler yaşanacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, bazen de rahat geçeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada denize düşeni kurtarmak gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman, nasıl hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada denize düşen bebeği kurtarmak yeni işler yapılacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denize düşeni kurtarmak daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşen bebeği kurtarmak kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına inanılır.

Rüyada dereye düşen birini kurtarmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına inanılır.

Rüyada yüksekten düşen birini kurtarmak kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine delalet eder.

Rüyada kuyuya düşen birini kurtarmak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına inanılır.

Rüyada düşeni kurtarmak azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments