Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri papağan görmek

Rüyada gri papağan görmek

Rüyada gri papağan görmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gri papağan gördüyseniz:

  • Plansız değişikliklerin istenmeyen sonuçları olabilir.

Rüyada gri papağan görmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük papağan görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, hayatının da düzene gireceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada papağan ve muhabbet kuşu görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada papağanlar görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağan öldürmek kazancın çoğalacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına işaret eder.

Rüyada papağan yumurtası görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada papağanın yumurtladığını görmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, başarılı bir insan olacağına işarettir.

Rüyada mor papağan görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments