Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük papağan görmek

Rüyada büyük papağan görmek

Rüyada büyük papağan görmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine işaret eder.

Rüyada büyük papağan gördüyseniz:

  • Her tür özel durumu dşarıda kalarak incelemekte fayda var.

Rüyada büyük papağan görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, çok başarılı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada papağan yakalamak sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağan yumurtası görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada konuşmayan papağan görmek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde papağan görmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine inanılır.

Rüyada papağanla konuştuğunu görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına yorulur.

Rüyada papağan kuşlar görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada papağanı görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, işsiz ise işe gireceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments