Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağanlar görmek

Rüyada papağanlar görmek

Rüyada papağanlar görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, rahatlayacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada papağanlar gördüyseniz:

  • Hiç doğru yapmıyorsunuz.

Rüyada kafeste papağan görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, sorunlarından arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada papağandan korkmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada papağan almak çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına rivayet eder.

Rüyada iki papağan görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada papağan sevmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine delalet eder.

Rüyada papağanın yumurtladığını görmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada papağana yem vermek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah papağan görmek hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments