Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağan öldürmek

Rüyada papağan öldürmek

Rüyada papağan öldürmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, çaresizleşeceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada papağan öldürmek gördüyseniz:

  • Resmi kurum veya kuruluşlarla işlerinize zaman ayırabilir, hukuki veya değil değişik anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada papağan öldürmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, kendisi ile baş başa kalacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine işaret eder.

Rüyada papağan öldüğünü görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine rivayet eder.

Rüyada papağanın öldüğünü görmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine inanılır.

Rüyada ağaçta papağan görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, işlerin ters gideceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada papağanla konuştuğunu görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına yorulur.

Rüyada sarı papağan görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş papağan görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada papağan konuşmak sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments