Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağanın yumurtladığını görmek

Rüyada papağanın yumurtladığını görmek

Rüyada papağanın yumurtladığını görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yoğun duygular yaşayacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, canının sağ olacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada papağanın yumurtladığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaşanabilecek hoşnutsuzlukları alttan almaya çalışın.

Rüyada papağanın yumurtladığını görmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Rüyada balığın yumurtladığını görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insanın yumurtladığını görmek fikirlerinin can bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada tavuk yumurtladığını görmek kişinin geri planda kalacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin yumurtladığını görmek insanların yolunu aydınlatacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağanın yumurtladığını görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, imkânların günden güne azalacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada kendinin yumurtladığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine inanılır.

Rüyada bir kuşun yumurtladığını görmek sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments