Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağan ve muhabbet kuşu görmek

Rüyada papağan ve muhabbet kuşu görmek

Rüyada papağan ve muhabbet kuşu görmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, hayatının da kolaylaşacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada papağan ve muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Mali durumunuzu çok iyi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada papağan ve muhabbet kuşu görmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu ve papağan görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine alamet eder.

Rüyada papağan muhabbet kuşu görmek şansın önünün kesileceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına delalettir.

Rüyada papağan kuşlar görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, başarı kaydedeceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağan kuşu görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçamayan muhabbet kuşu görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşunun yavruladığını görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments