Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağan yumurtası görmek

Rüyada papağan yumurtası görmek

Rüyada papağan yumurtası görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada papağan yumurtası gördüyseniz:

  • Duygularınızı suistimal eden veya sizi duygusal anlamda yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada papağan yumurtası görmek boş yere korku duyulacağına, iyi habere, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına delalet eder.

Rüyada papağan sevmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, moralinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada papağana yem vermek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada papağan balığı görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine alamet eder.

Rüyada yavru papağan görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada papağan muhabbet kuşu görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, acı veren durumların vuku bulacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına delalettir.

Rüyada papağan yemek doğru bir karar verileceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başında papağan görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments