Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor papağan görmek

Rüyada mor papağan görmek

Rüyada mor papağan görmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, çok başarılı adımlar atacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor papağan gördüyseniz:

  • Bir yatırım fırsatı yakalayabilirsiniz.

Rüyada mor papağan görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçan papağan görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, nahoş sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafeste papağan görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine işarettir.

Rüyada papağan tutmak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, kazancının çok daha fazla olacağına yorulmaktadır.

Rüyada papağan öldürmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada papağan ısırdığını görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada papağanı görmek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına delalet eder.

Rüyada papağanı eline almak işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments