Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözyaşı silmek

Rüyada gözyaşı silmek

Rüyada gözyaşı silmek geçim derdinin son bulacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına delalet eder.

Rüyada gözyaşı silmek gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir, imajınızı korumalısınız.

Rüyada gözyaşını silmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Rüyada birinin gözyaşını silmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin gözyaşını silmek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, problemlerinin çözüleceğine delalettir.

Rüyada başkasının gözyaşını silmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, ticaretinin genişleyeceğine yorulur.

Rüyada gözyaşı silmek umutsuzluk yaşanacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, hayatının adeta cennete döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin gözyaşını silmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine işarettir.

Rüyada gözyaşıyla ağlamak sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments