Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin gözyaşını silmek

Rüyada birinin gözyaşını silmek

Rüyada birinin gözyaşını silmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, hayata küseceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, hayaller kurulacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine delalettir.

Rüyada birinin gözyaşını silmek gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yönde, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Rüyada başkasının gözyaşını silmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin gözyaşını silmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözyaşı silmek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğin gözyaşını silmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye işarettir.

Rüyada sevdiğinin gözyaşını silmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, yeni bir hayat kuracağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gözyaşını silmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına delalettir.

Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, düşmanlarını bile affedeceğine inanılır.

Rüyada siyah gözyaşı dökmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments