Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının gözyaşını silmek

Rüyada başkasının gözyaşını silmek

Rüyada başkasının gözyaşını silmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının gözyaşını silmek gördüyseniz:

  • İlerlemek için sizi kullanan kişilere boyun eğmemelisiniz.

Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözyaşı silmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına delalettir.

Rüyada birinin gözyaşını silmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, lüks, konfor içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin gözyaşını silmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına delalet eder.

Rüyada gözyaşını silmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğin gözyaşını silmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının gözyaşını silmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah gözyaşı dökmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments