Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin gözyaşını silmek

Rüyada bir erkeğin gözyaşını silmek

Rüyada bir erkeğin gözyaşını silmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, hafifleyeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin gözyaşını silmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda inisiyatif kullanabilir veya liderlik rolü gerektiren işlere soyunup soyunamayacağınız konusu üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada bir erkeğin gözyaşını silmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, sorunların ardı ardına geleceğine alamet eder.

Rüyada gözyaşı silmek başının derde gireceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada gözyaşını silmek insanlar tarafından takdir edileceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, ağız tadı ile yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının gözyaşını silmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin gözyaşını silmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin gözyaşını silmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına işaret eder.

Rüyada çok gözyaşı dökmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments