Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözyaşıyla ağlamak

Rüyada gözyaşıyla ağlamak

Rüyada gözyaşıyla ağlamak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına işaret eder.

Rüyada gözyaşıyla ağlamak gördüyseniz:

  • Her an hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ağlamak gözyaşı dökmek tüm sorunlarının biteceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözyaşı dökmeden ağlamak sevdiklerini de koruyacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına işarettir.

Rüyada gözyaşıyla ağlamak çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına işarettir.

Rüyada siyah gözyaşı dökmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada bir damla gözyaşı dökmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına inanılır.

Rüyada beyaz gözyaşı görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Rüyada gözyaşı akıtmak hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının gözyaşı döktüğünü görmek işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments