Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek

Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek

Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına tabir olunur.

Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda zamanlama önemli olabilir.

Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin gözyaşını silmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada birinin gözyaşını silmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine delalettir.

Rüyada gözyaşı silmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada gözyaşını silmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin gözyaşını silmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada başkasının gözyaşını silmek elinin darlıktan kurtulacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin gözyaşını görmek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments