Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözyaşını silmek

Rüyada gözyaşını silmek

Rüyada gözyaşını silmek iş sahibi olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözyaşını silmek gördüyseniz:

  • Enerji tüketici fiziksel aktiviteler mesela değişik sporlar yapmak, koşmak, bisiklete binmek için iyi bir zamandır.

Rüyada gözyaşını silmek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin gözyaşını silmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının gözyaşını silmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, borçların biteceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada gözyaşı silmek işlerin sürekli büyüyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, büyük zorluklar geçireceğine işarettir.

Rüyada bir erkeğin gözyaşını silmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin gözyaşını silmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına işarettir.

Rüyada gözyaşı dökmeden ağlamak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, işlerinin yarıda kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments