Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin gözyaşını silmek

Rüyada sevdiğinin gözyaşını silmek

Rüyada sevdiğinin gözyaşını silmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, onlara çok bağlı olacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, borçlarının kapanacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin gözyaşını silmek gördüyseniz:

  • Bazı endişeli kişiler size, emin olmadığınız planlara dahil olma veya bazı imzalar atma konusunda baskı uyguluyor olabilirler.

Rüyada sevdiğinin gözyaşını silmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin gözyaşını silmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada birinin gözyaşını silmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, hayatının iplerini eline alacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada gözyaşı silmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, terfi alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının gözyaşını silmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözyaşını silmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin gözyaşını görmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments