Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünün kör olduğunu görmek

Rüyada gözünün kör olduğunu görmek

Rüyada gözünün kör olduğunu görmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına yorulur.

Rüyada gözünün kör olduğunu gördüyseniz:

  • Kendine güvenli tavırlarınızla başarılarınıza yardımı olabilecek kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada kendi gözlerinin kör olduğunu görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada tek gözü kör birini görmek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına işarettir.

Rüyada gözünü kör görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek gözü kör adam görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözleri kör birini görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, bir şeyden zarar görmeye, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına delalet eder.

Rüyada kör gözlü birini görmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, çok güzel adımlar atılacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments