Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, büyük özgüven kazanacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, işine dört elle sarılacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, ilişkileriniz güçleniyor.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek gözünü kör görmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör olmak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına delalettir.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, kızına daima sahip çıkacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör insan görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına inanılır.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine alamet eder.

Rüyada tek gözü kör görmek hayır duaları alacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine delalettir.

Rüyada tek gözü kör adam görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments