Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör gözlü birini görmek

Rüyada kör gözlü birini görmek

Rüyada kör gözlü birini görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kör gözlü birini gördüyseniz:

  • Girişimlerinizi, ertelemenizde fayda var.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin gözünün kör olduğunu görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, zamanının boşa gideceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine inanılır.

Rüyada tek gözü kör insan görmek işlerinden de geri kalacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada gözü kör kedi görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözü kör olmak aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine tabir olunur.

Rüyada bir gözü kör olmak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözünü kör görmek yaşam enerjisi ile dolacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlerini kör görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments