Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi gözlerinin kör olduğunu görmek

Rüyada kendi gözlerinin kör olduğunu görmek

Rüyada kendi gözlerinin kör olduğunu görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına işarettir.

Rüyada kendi gözlerinin kör olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek yerine, geleneksel veya alışılmış şeylerde yenilikler yapmak ya da yeni düzenlemelere gitmek, herşeyde değişiklik yapmaktan daha mantıklı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada gözü kör köpek görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kör gözlü birini görmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine tabir olunur.

Rüyada gözünün kör olduğunu görmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözün kör olduğunu görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözü kör bebek görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, özlemelerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada tek gözü kör olmak birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine inanılır.

Rüyada kör göz görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir gözü kör insan görmek uzun ve hayırlı bir ömre, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments