Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek gözü kör adam görmek

Rüyada tek gözü kör adam görmek

Rüyada tek gözü kör adam görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, yeni bir ortama girileceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada tek gözü kör adam gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla aranızdaki özel bir problemin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada tek gözü kör adam görmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına işaret eder.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek gözü kör insan görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek planların aksayacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada tek gözü kör olmak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada tek gözü kör birini görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına yorulur.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek gözü kör görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments