Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri kör birini görmek

Rüyada gözleri kör birini görmek

Rüyada gözleri kör birini görmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözleri kör birini gördüyseniz:

  • Ekip çalışması gerektiren işler veya grup aktiviteleri yeni bir yöne ilerleyebilir.

Rüyada tek gözü kör olmak çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, dertlerinin dermanını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlerini kör görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada birinin gözünü kör görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kendi gözlerinin kör olduğunu görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin gözünün kör olduğunu görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlerinin kör olduğunu görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada gözünü kör görmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada gözleri kör görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, gülen yüzünün solacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments