Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek gözü kör birini görmek

Rüyada tek gözü kör birini görmek

Rüyada tek gözü kör birini görmek çok büyük yenilikler yapacağına, sağlığının da bozulacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, herkesin desteğinin alınacağına yorulur.

Rüyada tek gözü kör birini gördüyseniz:

  • Bazılarını oluruna bırakmakta fayda var.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, güzel ve önemli işler yapacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör birini görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, hasta ise şifa bulacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek gözü kör insan görmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör olmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine işaret eder.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, makamının tehlikeye gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek gözünü kör görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments