Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünü kör görmek

Rüyada gözünü kör görmek

Rüyada gözünü kör görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözünü kör gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi dile getirmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada tek gözü kör görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, çok büyük kazançlar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin gözünün kör olduğunu görmek mal ve mülk sahibi olmaya, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına delalet eder.

Rüyada gözünü kör görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına delalettir.

Rüyada bir gözü kör olmak aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, bir işe soyunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözleri kör görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Rüyada başkasının gözünün kör olduğunu görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına inanılır.

Rüyada tek gözü kör adam görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments