Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek gözü kör köpek görmek

Rüyada tek gözü kör köpek görmek

Rüyada tek gözü kör köpek görmek sevdiği birine hediye alacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör köpek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar bazı konularda pozisyonunuzu korumanıza yardım edebilir.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına, onların yaralarına merhem olacağına tabir olunur.

Rüyada tek gözünü kör görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada tek gözü kör birini görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör insan görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada tek gözü kör görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına delalet eder.

Rüyada tek gözü kör adam görmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments