Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünün kanadığını görmek

Rüyada gözünün kanadığını görmek

Rüyada gözünün kanadığını görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, dertlerin sonlanacağına alamet eder.

Rüyada gözünün kanadığını gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmek yerine geleceğiniz hakkında daha olumlu düşünmeye başlamanızda fayda var.

Rüyada kendi gözünün kanadığını görmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözünün kanadığını görmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına delalettir.

Rüyada gözlerinin kanadığını görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kafasının kanadığını görmek sağlık problemleri içinde olacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada birinin burnunun kanadığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, çocuklarının fazla olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanat çırparak uçmak dertlerinin dermanını bulacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnunu kanatmak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kanatlı at görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, dolayısıyla geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments