Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kafasının kanadığını görmek

Rüyada başkasının kafasının kanadığını görmek

Rüyada başkasının kafasının kanadığını görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, rahat nedir öğreneceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, hep dinç ve genç kalacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada başkasının kafasının kanadığını gördüyseniz:

  • Başkalarının sizden yapmanızı beklediği şeylere değil, kendi yapmak istediklerinize odaklanmalısınız.

Rüyada kafamın kanadığını görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine rivayet eder.

Rüyada kafasının kanadığını görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun kafasının kanadığını görmek kazancının artacağına,, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada kafanın kanadığını görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına yorulur.

Rüyada birinin kafasının kanadığını görmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının kafasının kanadığını görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçağın kanadının koptuğunu görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada kanatlı inek görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments