Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanat çırparak uçmak

Rüyada kanat çırparak uçmak

Rüyada kanat çırparak uçmak karşısına iyi insanların çıkacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanat çırparak uçmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda bolluk getiren bir haber veya yeni bir işin başlangıcı olabilir.

Rüyada uçak kanadında uçmak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, hayırlı işlerde yer alacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine işarettir.

Rüyada kanat çırparak uçmak sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, daha fazla başarı kazanılacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine delalettir.

Rüyada uçağın kanadında uçmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada kanatlarla uçmak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanatlı uçmak yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine rivayet eder.

Rüyada kanatlanarak uçmak kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine işarettir.

Rüyada kanatla uçmak zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada kanatlarıyla uçmak her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments