Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerinin kanadığını görmek

Rüyada gözlerinin kanadığını görmek

Rüyada gözlerinin kanadığını görmek ulvi kimse haline geleceğine, ona kol kanat gereceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerinin kanadığını gördüyseniz:

  • Karşılıklı adil alışverişi ön plana almanız gerekiyor.

Rüyada gözünün kanadığını görmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi gözünün kanadığını görmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işarettir.

Rüyada gözlerinin kanadığını görmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, malının ve parasının da artacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin burnunun kanadığını görmek mutluluğu yakalayacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada göbeğin kanadığını görmek kısmetinin açık olacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçağın kanadının koptuğunu görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağın kanadığını görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, dolandırılacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kanatlı melek görmek çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments