Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin burnunun kanadığını görmek

Rüyada birinin burnunun kanadığını görmek

Rüyada birinin burnunun kanadığını görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına işarettir.

Rüyada birinin burnunun kanadığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin yeteneklerini idealize etmeden önce, gerçek potansiyellerine göre değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada burnunu kanatmak niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının burnunun kanadığını görmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, işlerin yoluna sokulacağına delalettir.

Rüyada babasının burnunun kanadığını görmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine delalet eder.

Rüyada annenin burnunun kanadığını görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin burnunun kanadığını görmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin burnunun kanadığını görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, kazancın arttırılacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine işarettir.

Rüyada eşinin burnunun kanadığını görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada birinin burnunu kanatmak düzenli bir işe kavuşulacağına, sevinç ve sürura, ticaret adamı (kadını) olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments