Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi gözünün kanadığını görmek

Rüyada kendi gözünün kanadığını görmek

Rüyada kendi gözünün kanadığını görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi gözünün kanadığını gördüyseniz:

  • Ani tepkileriniz veya bazı şeyleri hafife almanız hedeflerinizle aranıza mesafe girmesine neden olabilir.

Rüyada kendi gözünün kanadığını görmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözünün kanadığını görmek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerinin kanadığını görmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, kavgaların biteceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine tabir olunur.

Rüyada kanatlı insan görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, koltuğunun yükseleceğine yorulur.

Rüyada karnının kanadığını görmek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, içine kapanacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanatlı kedi görmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişin düşüp kanadığını görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, tecrübe kazandıracağına, işlerin devam edeceğine yorulur.

Rüyada kulağının kanadığını görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sorunları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments