Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı at görmek

Rüyada kanatlı at görmek

Rüyada kanatlı at görmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, yeni iş teklifleri alacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, bir araya geleceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına inanılır.

Rüyada kanatlı at gördüyseniz:

  • Bazı konularda sinirli davranışlarınızın zararını görebilirsiniz.

Rüyada uçan kanatlı at görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine alamet eder.

Rüyada kanatlı atla uçmak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine işaret eder.

Rüyada kanatlı siyah at görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çift kanatlı at görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanatlı at görmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına yorulur.

Rüyada uçan kanatlı beyaz at görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, bir bebek sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada siyah kanatlı at görmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada uçan beyaz kanatlı at görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, asla yüksünmeyeceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments