Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunu kanatmak

Rüyada burnunu kanatmak

Rüyada burnunu kanatmak dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, kazancının azalmayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada burnunu kanatmak gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınızı uygulamanıza veya hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımı dokunabilecek kişilerle bir araya gelmeniz durumunda istekleriniz gerçekleşebilir.

Rüyada burnunu kanadığını görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin burnunun kanadığını görmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin burnunun kanadığını görmek anne babayla ters düşüleceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin burnunun kanadığını görmek uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına delalettir.

Rüyada başkasının burnunun kanadığını görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada eşinin burnunun kanadığını görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine delalet eder.

Rüyada burnunu kanatmak gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin burnunun kanadığını görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, edilen duaların kabul olacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments