Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünün bozulduğunu görmek

Rüyada gözünün bozulduğunu görmek

Rüyada gözünün bozulduğunu görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, sıkıntıya düşeceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına delalet eder.

Rüyada gözünün bozulduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir öneri, teklif veya davet kulağınıza hoş gelmiyorsa ya da başka beklentileriniz varsa onay vermek zorunda değilsiniz.

Rüyada gözlerin bozulduğunu görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına yorulur.

Rüyada gözleri bozulmak iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına yorulur.

Rüyada gözü bozulmak mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına inanılır.

Rüyada gözün bozulduğunu görmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlerinin bozulduğunu görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada gözünün bozulduğunu görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabının bozulduğunu görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalettir.

Rüyada cep telefonu bozulmak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments