Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözün bozulduğunu görmek

Rüyada gözün bozulduğunu görmek

Rüyada gözün bozulduğunu görmek gitmediği yerlere gideceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, hedeflerine ulaşacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada gözün bozulduğunu gördüyseniz:

  • Olay yaratmaya ya da olayları büyütmeye çalışan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada gözün bozulduğunu görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, hak ve din yolunu bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlerin bozulduğunu görmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına delalettir.

Rüyada gözü bozulmak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, onların yaralarına merhem olacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işarettir.

Rüyada gözlerinin bozulduğunu görmek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada gözleri bozulmak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına delalet eder.

Rüyada gözünün bozulduğunu görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, daha fazla mal sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabası bozulmak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada telefonu bozulmak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, tatsız durumların yaşanacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments