Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu bozulmak

Rüyada cep telefonu bozulmak

Rüyada cep telefonu bozulmak fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, aileyle iş yapmayacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, hane içine ay doğacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu bozulmak gördüyseniz:

  • İnsancıl tarafımız baskın olacak.

Rüyada cep telefonu bozulmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, çalışmalarının artacağına işarettir.

Rüyada cep telefonunun bozulduğunu görmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonun bozulduğunu görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine rivayet eder.

Rüyada telefonu bozulmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir makama geleceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonun bozulduğunu görmek haksızlıklara uğranılacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni cep telefonu almak mal ve mülk kaybı yaşanacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonunu bulmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments