Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerinin bozulduğunu görmek

Rüyada gözlerinin bozulduğunu görmek

Rüyada gözlerinin bozulduğunu görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada gözlerinin bozulduğunu gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi arttırmanın ya da maddi konularda yeni şeyler üretmenin yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada gözleri bozulmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işarettir.

Rüyada gözünün bozulduğunu görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına, ayağının tökezlemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerinin bozulduğunu görmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, onun zamanını çalacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerin bozulduğunu görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada gözün bozulduğunu görmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına delalet eder.

Rüyada gözü bozulmak iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün bozulduğunu görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bakireliği bozulmak ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments