Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü bozulmak

Rüyada gözü bozulmak

Rüyada gözü bozulmak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, dertlerin biteceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gözü bozulmak gördüyseniz:

  • İşleri daha da hızlandırmak çekiciliğinizi kullanmanız gerekebilir.

Rüyada gözü bozulmak süzüleceğine, ağlayacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada gözlerin bozulduğunu görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına işaret eder.

Rüyada gözünün bozulduğunu görmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine işaret eder.

Rüyada gözleri bozulmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, fakirliğinin biteceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlerinin bozulduğunu görmek özel muamele göreceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada gözün bozulduğunu görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğünün bozulduğunu görmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada araba bozulduğunu görmek sorunlarını bitireceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments