Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri bozulmak

Rüyada gözleri bozulmak

Rüyada gözleri bozulmak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, bir sınavdan geçileceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözleri bozulmak gördüyseniz:

  • Değer verdiğiniz bir kişiyle ilgili yapacağınız bir yanlış size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada gözün bozulduğunu görmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalet eder.

Rüyada gözlerinin bozulduğunu görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada gözleri bozulmak bolluk ve bereket göreceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözünün bozulduğunu görmek büyük bir özgüven kazanılacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada gözü bozulmak kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerin bozulduğunu görmek özel hayatında mutlu olacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada televizyonun bozulduğunu görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonu bozulmak başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments