Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerin bozulduğunu görmek

Rüyada gözlerin bozulduğunu görmek

Rüyada gözlerin bozulduğunu görmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlerin bozulduğunu gördüyseniz:

  • Yardımlar çabuk unutulur, farklı şeyler yapıp hatırlanmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada gözünün bozulduğunu görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına yorulur.

Rüyada gözün bozulduğunu görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine tabir olunur.

Rüyada gözü bozulmak inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, çok güzel günler görüleceğine, komşular tarafından kötülenileceğine işaret eder.

Rüyada gözlerinin bozulduğunu görmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine rivayet eder.

Rüyada gözleri bozulmak maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada gözlerin bozulduğunu görmek işlerin artacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kızlık zarının bozulduğunu görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada kızlık zarının bozulduğunu görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, moralin bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments