Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabının bozulduğunu görmek

Rüyada buzdolabının bozulduğunu görmek

Rüyada buzdolabının bozulduğunu görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, huzurunun yerinde olacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada buzdolabının bozulduğunu gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, arkadaşlarınızı ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada buzdolabının bozulduğunu görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işarettir.

Rüyada araba bozulduğunu görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bekaretinin bozulduğunu görmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada büyünün bozulduğunu görmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada gözlerin bozulduğunu görmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine yorulur.

Rüyada saatinin bozulduğunu görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bulaşık makinesinin bozulduğunu görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, çok hayırlı şeylere inanılır.

Rüyada gözü bozulmak büyük bir ferahlama yaşayacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments