Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir gözü kör olmak

Rüyada bir gözü kör olmak

Rüyada bir gözü kör olmak yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, yanlışlara düşeceğine, muradına eremeyeceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, işlerinde berekete kavuşacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir gözü kör olmak gördüyseniz:

  • Leoparın beneklerini çamaşır suyuyla çıkartma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada bir gözü kör insan görmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, zorlukların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada kör göz görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işaret eder.

Rüyada kendi gözlerinin kör olduğunu görmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, evlerin ayrılacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine delalet eder.

Rüyada bir gözü kör olmak onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada sağ gözünün kör olduğunu görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada gözlerini kör görmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözünün kör olduğunu görmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bir gözü kör görmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments